Flauwe grap over borsten maken, tompouces meenemen of pornofoto's sturen. Hierom werden mensen in 2022 ontslagen

Je moet het behoorlijk bont maken wil je baas je op staande voet ontslaan, zou je denken. Een zwaardere sanctie kan hij of zij een werknemer immers niet geven. Toch zijn er ook bazen die hun personeel om bijna niets de laan uitsturen. En werknemers die het extreem bont maken. Dit zijn de opvallendste ontslagzaken van 2022.

Ook in 2022 kregen diverse medewerkers ontslag op staande voet, de zwaarste sanctie die hun werkgever hen kan geven. Foto ter illustratie.

Ook in 2022 kregen diverse medewerkers ontslag op staande voet, de zwaarste sanctie die hun werkgever hen kan geven. Foto ter illustratie.

Laten we beginnen met de kleine vergrijpen, die je je toch je baan kunnen kosten. Zo zal de manager die zijn vrouw zijn tankpas leende vast niet hebben verwacht daarmee zijn goedbetaalde baan te verliezen. Zij gooide 21 liter in haar auto voor zo’n vijf tientjes. De man dacht dat dit oké was omdat zijn vrouw hem misschien naar zijn werk moest brengen, omdat hij zelf niet kon rijden door een enkelblessure. De volgende dag voelde hij zich toch beter en reed wel zelf. Het bedrijf ontdekte het misbruik van de tankpas en stuurde de man de laan uit. Terecht, oordeelde de rechter.

Vacatures

TIG lasser

Mubo Metaal bv

Physiotherapeut

Therapiezentrum Janssen

Relatiebeheerder / Assistent- Accountant

Admifa Accountants & Adviseurs

Nieuws

menu