Eentje is uitverkocht, het tweede benefietconcert nog niet voor de door brand getroffen Friese muziekmakers Ernst Langhout en Jan Switters

Voor de door brand getroffen zanger Ernst Langhout en Jan Switters uit Gau, wordt op 20 en 21 mei een benefietconcert gehouden in het Bolwerk in Sneek. Het concert op zaterdagavond is uitverkocht, voor het concert op zondagmiddag zijn nog kaarten verkrijgbaar bij Het Bolwerk.

Smeulende resten van het interieur van de boerderij van zanger Ernst Langhout, waarin ook de muziekstudio van Jan Switters gevestigd was. Inmiddels zijn de resten van de boerderij opgeruimd.

Smeulende resten van het interieur van de boerderij van zanger Ernst Langhout, waarin ook de muziekstudio van Jan Switters gevestigd was. Inmiddels zijn de resten van de boerderij opgeruimd. Foto: Johan Vogelzang

Lees meer over
Sneeker Nieuwsblad

Vrijdagavond 14 februari werd Langhout zijn muziek- en woonboerderij verwoest door brand, met daarin Studio Landscape van Switters. Switters zijn ernaast staande woning ging eveneens in vlammen op. Ernst Langhout is met zijn broer een woning in Gau gaan huren en heeft ondertussen een noodunit gekocht waar ze deze zomer in gaan wonen op hun eigen terrein.

Graag weer iets nieuws opbouwen op de plek van de muziekboerderij