Stelling van de week | Sneek is weer dé volleybalstad van Nederland

Sneek-volleybalster Lieze Braaksma geconcentreerd in actie tijdens de ruim gewonnen topper tegen Utrecht. Ze maakte na acht maanden afwezigheid, een vakantie in Zuid-Afrika en slechts één training haar rentree in de eredivisie.

Sneek-volleybalster Lieze Braaksma geconcentreerd in actie tijdens de ruim gewonnen topper tegen Utrecht. Ze maakte na acht maanden afwezigheid, een vakantie in Zuid-Afrika en slechts één training haar rentree in de eredivisie. Foto: Simon Bleeker

De volleybalsters van VC Sneek hebben woensdagavond de eerste wedstrijd in de finale om het landskampioenschap overtuigend met 3-0 gewonnen van Booleans/VV Utrecht. Het kampioenschap is een kwestie van tijd, nog tweemaal winnen en de titel is binnen. Bovendien is het eerste herenteam dit seizoen gepromoveerd naar de eennahoogste divisie van Nederland. Wat vind jij, mag Sneek weer de titel ‘Dé volleybalstad van Nederland’ voeren?
Lees meer over
Sneeker Nieuwsblad

Aanstaande zaterdag speelt VC Sneek in Utrecht de tweede wedstrijd om de landstitel, dat live te volgen is vanaf 15.00 uur bij de NOS via de website en de app en op volleybal.nl. De derde wedstrijd om het landskampioenschap wordt zaterdag 29 april gevolleybald, vanaf 20.00 uur in de Sneker Sporthal. Zaterdag 6 mei vanaf 20.00 uur volgt in Utrecht de eventuele vierde wedstrijd en indien nodig wordt de vijfde en beslissende wedstrijd zaterdag 13 mei vanaf 20.00 uur in Sneek gespeeld.