Nieuwe start voor Kameleondorp Terherne, met nieuwe directeur, Foppe de Haan en met Hielke en Sietse

Dit jaar start het nieuwe zomerseizoen van het Kameleondorp in Terherne voor het eerst zonder oprichter/beheerder Nop de Graaf, tevens alter ego van de boerenknecht Gerben Zonderland uit het verhaal van Hielke en Sietse. Oud-voetbaltrainer Foppe de Haan en Hielke en Sietse openen aanstaande zaterdag het nieuwe jaar om 16.00 uur. Er wordt feest gevierd dat het voortbestaan is gered en dat kinderen weer avonturen kunnen blijven beleven in het Kameleondorp.

Suzanne Kloosterman, de nieuwe directeur van het Kameleondorp, heeft er ontzettend veel zin in en is volop nieuwe activiteiten aan het bedenken.

Suzanne Kloosterman, de nieuwe directeur van het Kameleondorp, heeft er ontzettend veel zin in en is volop nieuwe activiteiten aan het bedenken. Foto: Johan Vogelzang

Lees meer over
Sneeker Nieuwsblad

Jong en oud is van harte welkom om de opening bij te wonen en de activiteiten mee te doen. Met speciale aandacht voor alle tweelingen uit heel Nederland, die krijgen namelijk gratis toegang dit weekend. Jong en oud is welkom bij dit openingsweekend. ,,We hebben het hele Paasweekend leuke activiteiten bedacht”, zegt de nieuwe directeur Suzanne Kloosterman.

‘Zou zonde zijn als Kameleondorp verdwijnt, het is een belangrijke trekpleister’