Natalie Nauta uit Tersoal gaat als BBB’er aan de slag in Provinciale Staten. 'Wij zijn een serieuze partij, geen protestpartij'

Politieke partij BBB is sinds de verkiezingen van vorige week in één keer meteen de grootste partij geworden bij Provinciale Staten (14 zetels, misschien komt er nog een restzetel bij) en ook bij Wetterskip Fryslân, waar het 7 zetels heeft behaald. Van de 14 zetels in de provinciale politiek is er eentje voor iemand uit Súdwest-Fryslân, namelijk Natalie Nauta-Ten Kate uit Tersoal.

Natalie Nauta heeft er zin in om open en eerlijk politiek te gaan bedrijven en het vertrouwen van de burger in een eerlijke en oprechte politiek te herstellen.

Natalie Nauta heeft er zin in om open en eerlijk politiek te gaan bedrijven en het vertrouwen van de burger in een eerlijke en oprechte politiek te herstellen. Foto: Johan Vogelzang

Lees meer over
Sneeker Nieuwsblad

Ze is zoals velen in haar partij nog maar kort politiek actief, in haar geval anderhalf jaar, maar heeft er zin in om iets te gaan betekenen in de politiek. Ze praat eigenlijk al als een volwassen politica, dankzij de trainingen die de BBB’ers de afgelopen tijd hebben gehad.

Herstellen van het vertrouwen in de politiek