Kijkje achter de schermen bij Dokkumer tandheelkundepraktijk Van der Kooi

Wendy Hoekstra heet namens het gehele team van tandheelkunde Van der Kooi iedereen van harte welkom tijdens de open dagen.

Wendy Hoekstra heet namens het gehele team van tandheelkunde Van der Kooi iedereen van harte welkom tijdens de open dagen. Eigen foto

Tandheelkunde Praktijk Van der Kooi zet drie dagen de deuren open voor belangstellenden. Het eerste open huis is donderdag 25 mei in het kader van de dag van de tandprotheticus.
Lees meer over
Nieuwe Dockumer Courant

In verband met het vijfjarig bestaan van de vestiging aan de Op de Keppels 26 worden woensdag 31 mei en donderdag 1 juni inloopdagen gehouden.

Voorheen was de praktijk gevestigd aan de Rondweg-West in Dokkum. Lag de focus toen nog volledig op tandprothetische behandelingen, daar is met de verhuizing naar Op de Keppels verandering in gekomen. „Al ruim dertig jaar in het vak en sinds 2018 alle facetten van de tandheelkunde onder één dak”, vertelt praktijkeigenaar Andries van der Kooi.

Samen met zijn team laat hij tijdens de drie open dagen zien wat de praktijk allemaal te bieden heeft. Van een nieuw kunstgebit, techniekwerk op implantaten, een plaatje, reparaties en mondbeschermers tot reguliere tandartsbehandelingen. Er is speciale aandacht voor de digitale prothese. „We kunnen iemand in slechts twee afspraken aan een nieuw gebit helpen.”

De open dagen zijn van 8.00 tot 16.00 uur. Op 31 mei en 1 juni zijn leuke prijzen te winnen met een Rad van Fortuin. Via de Facebook-pagina @tandprothetischepraktijkvanderkooi kan een elektrische tandenborstel worden gewonnen. www.tandheelkundevanderkooi.nl