Samen met

Benefietconcert in de Kloosterkapel van Sibrandahûs tijdens de Jûn foar de Krystnacht

De band Hello Again speelt gewoonlijk bekende Engelstalige nummers uit de vijftiger, zestiger en zeventiger jaren.

Een keur aan muzikanten treedt vrijdagavond 23 december op in de Kloosterkapel van Sibrandahûs tijdens de Jûn foar de Krystnacht. De opbrengst is voor Make-a-Wish.
Lees meer over
Nieuwe Dockumer Courant

Centraal dit jaar staat de formatie Nancy and the Sinatras. Zij brengen een exclusieve show met tal van klassiekers uit het Christmas-wereldrepertoire. Denk aan evergreens als ‘Last Christmas’ van Wham! of ‘Driving Home for Christmas’ van Chris Rea.

Tijdens dit benefietsconcert treedt ook het trio Hello Again op met een uitgebreide selectie kerstsongs. Nancy and the Sinatras bestaat naast frontlady/zangeres Wybrig Boerrigter uit Brant Visser, Oege Reitsma, Leo Roodhof en Pieter Willem Meinema. Hello Again is ontstaan uit de samenwerking tussen Onno Loonstra en Henderikus Lalkens. Afgelopen zomer is Hello Again versterkt met de komst van Ronnie Koop. ,,Foar it Krystkonsert yn Sibrandahûs hawwe wy in moai repertoire oan Krystnûmers stean’’, verklapt Onno Loonstra.

De opbrengst van het benefietconcert komt geheel ten goede aan Make-A-Wish. Deze stichting laat wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling gaan.

De presentatie is in handen van Willem ‘Wâldpyk’ de Vries. Aanvang 20.30 uur. Kaarten (12 euro) aan de deur. Er is geen voorverkoop.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Nieuwe Dockumer Courant

Nieuws

menu