't Haske Joure is eindelijk verkocht en blijft in handen van Jouster ondernemers

Henk van Bruggen werkt al veertig jaar bij 't Haske in Joure. De laatste 25 jaar staat hij zelf aan het roer van de onderneming.

Henk van Bruggen werkt al veertig jaar bij 't Haske in Joure. De laatste 25 jaar staat hij zelf aan het roer van de onderneming. Foto Hielke Bekius

,,Ik ben blij dat ’t Haske door Jouster ondernemers wordt overgenomen en in de huidige vorm wordt voortgezet”, aldus Henk van Bruggen. Hij is nu nog eigenaar van het grootste particuliere zelfstandige horecabedrijf van Friesland.
Lees meer over
Jouster Courant

Henk van Bruggen is verheugd dat hij kan aankondigen dat zijn horecabedrijf is verkocht aan de Jouster ondernemers Alie Wouda en Anne-Klare Dingemans. Het personeel is vrijdag ingelicht. De horecazaak stond al meerdere jaren te koop en is al enkele malen dicht bij een definitieve overname geweest. Daarbij zijn ook belangstellenden geweest die rigoureus andere plannen hadden met het horecabedrijf. De uiteindelijke kopers hebben aangegeven de functie en sfeer van ’t Haske te willen behouden voor ‘De Jouwer’ en de rest van Friesland en omgeving.