Line-Up Park Herema Live bekend: BLØF en Jett Rebel op podium in Joure

Park Herema Live.

Park Herema Live.

BLØF en Jett Rebel staan op zaterdag 3 juni op podium van Herema Park Live in Joure.
Lees meer over
Jouster Courant

Het jaarlijkse muziekfestival in park Heremastate komt ook dit jaar met een mix van twee lokale en twee landelijk bekende artiesten: Girls on Top, G-string, Jett Rebel en Bløf. ,,Het is een line-up waar we trots op zijn en waarmee we Joure en omgeving weer een prachtige avond zullen bezorgen” zegt Erwin Bethlehem namens het bestuur.

G-String is begonnen in 1989 en bestaat uit vier doorgewinterde muzikanten. Na een aantal wisselingen staat de band weer als een huis. Met 3 juni als startschot gaat er voor de band een nieuw tijdperk beginnen. De coverband speelt de Earring Project: een ode aan de legendarische rockband The Golden Earring. Het optreden is volledig geïnspireerd op de unplugged albums van de Earring. Girls on Top is een Indiepopband, opgericht in 2000 en leeft nu voort als Brückenbauer, Jouster Indierockband. Voor Herema Park Live komt Girls on Top nog één keer bij elkaar om hun krakers te laten horen.

Vorig jaar zorgden Miss Montreal, Waylon, Brass Inc. en Straight On Stage voor een uitverkocht festival: drieduizend mensen hebben kunnen genieten van een sfeervolle muziekavond in de openlucht.

De kaartverkoop is vandaag gestart via www.heremaparklive.nl. Early Bird tickets zijn tot en met 8 maart verkrijgbaar voor 35 euro per stuk Daarna kosten de kaarten 40 euro.