Oud-profs SC Cambuur beleggen voetbalkamp op Ameland. Aanmeldingen stromen binnen, maar er is nog plaats

Eerder gehouden Voetbalvakantiekamp.

Eerder gehouden Voetbalvakantiekamp. FOTO HENK JAN DIJKS

Het Voetbalvakantiekamp, traditiegetrouw georganiseerd door oud-profs René van Rijswijk, Jan Bruin en Rob Kleefman - in samenwerking met SC Cambuur - strijkt binnenkort voor de dertiende keer neer op Ameland.
Lees meer over
Huis aan Huis Leeuwarden

Ieder jaar is er meer belangstelling en dus een steeds groter kamp. Dat is geen toeval weet Jan Bruin: ,,Het plezier van de kinderen staat bij ons voorop. Dat je ze ziet glimlachen tijdens en na het kamp, daar doe je het voor. De sfeer is altijd fantastisch en Ameland is natuurlijk een perfecte locatie voor een voetbalvakantiekamp. Niet alleen de kinderen kijken er naar uit, voor ons als begeleiding en organisatie is het eveneens een feest om te mogen doen.”

Meisjes en jongens van zeven tot en met negentien jaar kunnen een geweldige week beleven. De trainingen op de accommodatie van voetbalclub Amelandia staan onder leiding van ervaren jeugdtrainers, waarvan een aantal ook werkzaam is bij de jeugdopleiding van SC Cambuur. Naast het programma op het veld is er ook ruimte voor andere sportieve activiteiten zoals voetvolley, zwemmen, een persmiddag en ga zo maar door. Voor de deelnemers die overnachten op Ameland wordt er bovendien gezorgd voor een avondprogramma gevuld met fietsen, strandzeilen en/of raften. De overnachtingen in de kampeerboerderij in Hollum zorgen daarnaast voor het extra vakantiegevoel.

Voor het kamp zijn er diverse mogelijkheden: van een ochtendkamp tot en met een all-in pakket. Dit is inclusief eten en drinken, overnachting en animatieprogramma. Ter gelegenheid van deze editie krijg je, naast een Derbystar bal en een complete trainingsoutfit bestaande uit een shirt, short en sokken, nog een mooie extra attentie.

In de weken 30 en 31 is nog voldoende plek voor deelnemers. Geef je op via de website: www.voetbalvakantiekamp.nl .

Check voor foto’s, video’s en meer informatie de Facebookpagina Cambuur Voetbalvakantiekamp .