Opbouw mega-evenement Vrouw! in volle gang. 'Komt een hoop bij kijken'

Opbouw Vrouw!.

Opbouw Vrouw!. EIGEN FOTO

Het WTC Expo in Leeuwarden maakt zich op voor Vrouw, hét grootste vrouwenevent van het Noorden, en dat is te zien. Rondom en binnen in het evenementencomplex kleurt het langzaam maar zeker roze.
Lees meer over
Huis aan Huis Leeuwarden

Hoewel de drie dagen van het evenement straks in een oogwenk voorbij zullen vliegen wordt er het hele jaar door gewerkt aan de voorbereidingen van Vrouw!.

,,Het schrijven van plannen, het werven van standhouders, alle online en offline marketing, het programma invulling geven; er komt een hoop kijken bij Vrouw!”, vertelt de beursorganisatie. ,,Na maanden hier naartoe werken is het te gek om te zien hoe alle ideeën langzaam op de beursvloer tot leven komen. Het begint met het tapijt en de standwanden, maar ook het aanleggen van alle elektriciteit. De komende dagen gaan meer dan 250 standhouders de beursstands invullen met hun assortiment op gebied van fashion, beauty, lifestyle, health, wonen en meer en maken ze zich klaar voor drie drukke maar gezellige dagen. De horecaterrassen worden ook klaargezet, hier is tijdens Vrouw! een breed assortiment van (gezonde) hapjes en drankjes te verkrijgen. In de houten huisjes kunnen de vrouwen creatief aan de slag bij vele workshops.”

Het opbouwen van de Vrouw! mainstage vergt eveneens veel manuren en tijd, maar wanneer het podium staat kunnen vrouwen hier op en top genieten. ,,Drie dagen lang zorgt host Theun Plantinga voor enterTHEUNment én presenteert hij de feestelijke bingo waar fantastische prijzen verloot worden”, vult de beursorganisatie aan. ,,De voetjes kunnen iedere dag van de vloer bij Rowan Veltman, de excentrieke Friese performer bekend van Holland’s Got Talent. Niet te missen op het podium is de Vrouw! modeshow waar de voorjaarstrends getoond worden. Zelf model worden? Doe dan op zondag 26 maart mee de Jamm Models Search voor alle leeftijden en maten. Tussen alle shows en het shoppen door vertelt Sanja Mesrits in de lezing ‘Een stukje taart verwijderd van een energieker leven!’ hoe kleine aanpassingen in je voedingspatroon al voor meer energie zorgt.”

Praktische informatie

Het event is op vrijdag 24 maart geopend van 13.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 25 en zondag 26 maart van 10.00 tot 18.00 uur.

Geen oppas voor de kinderen? Geen probleem, neem ze gezellig mee. Op het kidsplein is namelijk volop vermaak.

Kijk voor meer informatie op de website: www.beursvrouw.nl.