Samen met

Kersttasjesactie Rotary Nijehove voor 250 gezinnen in Leeuwarden-Oost

Sai van Wermeskerken, Samira Annouri, Erik de Jong, Alex Bangura en Jamie Jacobs. EIGEN FOTO

Samira Annouri, voorzitter Wijkcentrum Heechterp-Schieringen, kreeg in het Cambuurstadion uit handen van Erik de Jong, voorzitter Rotary Nijehove, symbolisch een kersttas aangeboden. Dit weekend zullen ook 250 gezinnen in Leeuwarden-Oost een dergelijke tas ontvangen.
Lees meer over
Huis aan Huis Leeuwarden

De overhandiging vond plaats tijdens de zaterdagochtendtraining van de Cambuurselectie.

,,Veel gezinnen in Leeuwarden-Oost kunnen door oplopende energieprijzen en stijgende kosten voor levenshoud weinig geld besteden aan extra’s tijdens deze feestmaand”, aldus Erik de Jong namens de Rotary. ,,Om ze een hart om de riem te steken krijgen de gezinnen een tas royaal gevuld met lekkernijen en sfeerartikelen, en tevens nuttige geschenken als radiatorfolie en een LED-lamp.”

Rotary Nijehove organiseert een dergelijke tasjesactie al voor de vijfde keer in samenwerking met Amaryllis. Mede dankzij de inbreng en steun van lokale ondernemers en organisaties als Ondernemersverenigingen Heechterp-Schieringen & Lekkumerend, Bedrijvenvereniging MERO, De Friesland, Makro en een bijdrage van de gemeente Leeuwarden kan deze actie worden gerealiseerd.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Huis aan Huis Leeuwarden

Nieuws

menu