Samen met

Kerst-lichtjestocht van Opstandingskerk naar Bethelkerk

Lichtjestocht. EIGEN FOTO

De Bethelkerk, de Opstandingskerk en de Kurioskerk organiseren een lichtjestocht op 18 december. Vanaf 17.00 tot 19.00 uur kunnen mensen in groepjes een wandeling maken langs verschillende kerstscènes.
Lees meer over
Huis aan Huis Leeuwarden

Vorig jaar kon de lichtjestocht niet doorgaan vanwege de corona-beperkingen. Dit jaar was het weer spannend, want de voetbalfinale zou precies op dezelfde dag zijn als de lichtjestocht. Even was er lichtje paniek: ,,Wat gaan we doen als Nederland wint? Helaas voor de voetbalfans is Nederland niet door naar de finale, maar het was ‘een GO!’ voor onze lichtjestocht”, vertelt Joukje Wijngaarden namens de organisatie.

De wandeling start vanaf de Opstandingskerk (Achter de Hoven 272) langs de Potmarge en eindigt bij De Bethelkerk aan de Huizumerlaan 102 in Leeuwarden. Op het eindpunt is er chocolademelk, muziek en een kleine verrassing voor de kinderen.

De avond is bedoeld voor alle leeftijden, maar vooral ook heel leuk voor (groot)ouder met de (klein)kinderen. ,,De wandeling duurt ongeveer dertig minuten, maar houd er rekening mee dat het startpunt anders is dan het eindpunt. Voor fietsers en mensen die met de auto gaan wel handig om even om te denken”, aldus Joukje.

Meer informatie is telefonisch te verkrijgen: 06-17202400.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Huis aan Huis Leeuwarden

Nieuws

menu