Grou in ban van moordmysterie: detectives gezocht!

Scène waarin Marcel Oost (eigenaar Hotel Oostergoo) de dopper van de overleden Alexander de Meester teruggeeft aan diens vrouw Klaasje, serveerster bij Restaurant De Kade (gespeeld door Jeltsje Visser).

Scène waarin Marcel Oost (eigenaar Hotel Oostergoo) de dopper van de overleden Alexander de Meester teruggeeft aan diens vrouw Klaasje, serveerster bij Restaurant De Kade (gespeeld door Jeltsje Visser). FOTO SABINA RIETVELD

BusinessClub Grou organiseert op 24 maart een amusetour met moordmysterie. Een ieder die verzot is op complotten en theorieën kan de eigen onderzoekscapaciteiten die dag eens flink op stoom laten komen.
Lees meer over
Huis aan Huis Leeuwarden

Tien horecagelegenheden bieden de gehele avond een podium aan minimaal vijftien acteurs en een koor. Het spel wordt geleid door rechercheur Henny. Zij helpt de ‘gelegenheidsdetectives’ op weg en verzorgt de ontknoping bij terugkomst.

Na speluitleg bij De Treemter volgen de gelegenheidsdetectives een route die hen voert langs tien horecagelegenheden. Op elke locatie wacht een warm welkom met een tongstrelende amuse. De gelegenheidsdetectives ontmoeten er een bont gezelschap. De intriges zijn niet van de lucht en de verdachtmakingen vliegen lustig over en weer. Knappe koppen die in deze wirwar van aanwijzingen weten te ontdekken of er sprake is van een moord en wie dan de dader zou kunnen zijn, met welk motief en welk moordwapen.

Gelukkig helpt de vlijmscherpe opmerkzaamheid van rechercheur Henny om de verdachten te doorgronden. Gelegenheidsdetectives die aan het einde van hun onderzoek de clou vinden wacht een passend bedankje voor hun geweldige speurwerk.

Deze amusetour met moordmysterie organiseert BusinessClub Grou op 24 maart om 18.00 uur in samenwerking met tien Grouster horecagelegenheden, Krite Grou en het koor Ratjetoe. Deelname is alleen mogelijk door inschrijving vooraf. Aanmelden kan tot en met dinsdag 21 maart via www.businessclubgrou.nl.