Expeditie Verwonderland heeft nog maar enkele plekken over: bijzondere vaartocht over de Dokkumer Ee erg in trek

Expeditie Verwonderland.

Expeditie Verwonderland. INGEZONDEN FOTO

Wie nog mee wil met Expeditie Verwonderland, moet niet te lang twijfelen. Woensdagavond 31 mei is de eerste van vijf opeenvolgende avonden. Veel voorstellingen zijn al volledig uitverkocht. Voor andere dagen, zoals de zaterdag, zijn nog slechts enkele kaarten verkrijgbaar.
Lees meer over
Huis aan Huis Leeuwarden

Expeditie Verwonderland is een bijzondere vaartocht over de Dokkumer Ee, met het publiek in pramen en de voorstellingen langs de kant. Alles wordt uitgevoerd door bewoners uit de gemeente Leeuwarden. De voorstelling duurt 2 uur en 15 minuten.

Er werken maar liefst 150 mensen aan het project mee. De groep bestaat uit zo’n honderd spelers en vrijwilligers die de kostuums maken, catering verzorgen en natuurlijk de vrijwilligers van de pramen.

,,Deze voorstelling vindt plaats met bijzondere dank aan Stichting Praamvaren Leeuwarden”, zegt Marlien Seinstra, directeur van Het Generatiehuis dat de locatievoorstelling organiseert. ,,Het is mooi om te zien dat cultuur nog zo breed wordt gewaardeerd. Want de kaarten gingen als warme broodjes over de toonbank.”