Goed voorbereid aan de start van Loop Leeuwarden met clinics voor iedereen

Deelnemers aan Lopen in Leeuwarden tijdens de editie van 2022.

Deelnemers aan Lopen in Leeuwarden tijdens de editie van 2022.

Loopgroep Leeuwarden en AV Lionitas organiseren samen clinics voor Loop Leeuwarden zodat je goed voorbereid aan de start komt op zondag 14 mei. Na de clinics zijn er mogelijkheden om door te trainen en in te stromen in een bestaande loopgroep.
Lees meer over
Huis aan Huis Leeuwarden

De clinics voor 5 en 10 km zijn op zaterdag op de atletiekbaan van AV Lionitas aan de Middelzeelaan in Leeuwarden. Er volgen 20 trainingen van anderhalf uur, iedere zaterdag om 9.30 uur bij Lionitas en iedere dinsdagavond om 19.00 uur bij Loopgroep Leeuwarden. De groepen zijn gestart, maar aansluiten is nog mogelijk.

Halve marathon en jeugdclinic

Kun je al 10 km lopen? Dan word je in 10 weken klaargestoomd voor de halve marathon (21,1 km). Deze trainingen zijn op vrijdag om 19.00 uur op de atletiekbaan. Ook bij deze groep geldt dat aansluiten nog mogelijk is. Speciaal voor de kinderen van 9 tot 16 jaar organiseren we een jeugdclinic zodat je samen met je leeftijdsgenoten kunt trainen voor een 2,5 of 5 km. Iedere maandag van 17.45 uur tot 19.00 uur op de atletiekbaan in Leeuwarden.

Ervaren trainers

De trainingen worden verzorgd door ervaren en gediplomeerde trainers van Loopgroep Leeuwarden en AV Lionitas. Op zaterdag zijn de trainingen op de atletiekbaan, Middelzeelaan 20 en op dinsdagavond vanuit de Camminghahal, Kalverdijkje 82 in Leeuwarden.

De kosten voor 5, 10 en 21,1 km clinics bedragen 35 euro. De jeugdclinic kost 25 euro. Dit is exclusief startbewijs voor Loop Leeuwarden. Opgave voor een van de clinics kan door een mail te sturen naar clinic@lionitas.nl Vermeld hierin je gegevens en aan welke clinic je wilt meedoen.