Samen met

Asieldier van de week bij De Wissel: Jayjay

Jayjay. FOTO DE WISSEL

Stichting Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Jayjay, een wat onzekere kater van naar schatting acht jaar.
Lees meer over
Huis aan Huis Leeuwarden

,,Hij zit het liefst veilig verstopt in zijn hokje”, vertelt medewerker Welmoed namens De Wissel. ,,Ondanks zijn onzekerheid houdt hij ook van aaitjes. Hij zal moeten wennen, maar als je rustig aan doet vindt hij strelingen op zijn koppie het lekkerst.”

Hij geniet in de opvang van zachte mandjes, warme nachten en goed voer. ,,Deze lieve kater verdient een fijn pre-pensioen zodat hij het luizenleven kan leiden, zoals dat hoort bij een kat”, vervolgt Welmoed. ,,Hij heeft geen tanden meer, maar hij eet prima brokjes al vindt hij het niet erg als hij er lekker natvoer bijkrijgt.”

Jayjay zit alweer enige tijd in de dierenopvang, en heeft zich goed aangepast aan het asielleven. ,,Het is niet onze knapste in het asiel, maar hij is wel een schatje”, weet Welmoed. ,,We wensen hem een (warm) mandje onder de kerstboom toe, en bovenal een rustig huis en een baasje die alle tijd voor hem heeft.”

Mocht u meer willen weten en/of interesse hebben voor Jayjay of een van de andere dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. Meer informatie op de website: www.dierenopvangdewissel.nl.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Huis aan Huis Leeuwarden

Nieuws

menu