Pop-up store Heerenveen maand lang in het teken van brandveiligheid, ook brandweermensen aanwezig om mee in gesprek te gaan | fotoserie

De opening van de pop-up store rondom brandveiligheid werd verricht door burgemeester Van der Zwan van de gemeente Heerenveen.

De opening van de pop-up store rondom brandveiligheid werd verricht door burgemeester Van der Zwan van de gemeente Heerenveen. FOTO MAX VAN GELDER

De pop-up store aan de Sieversstraat 15 in Heerenveen staat tot en met 31 maart in het teken van brandveiligheid. De opening was woensdag en werd verricht door burgemeester Van der Zwan van de gemeente Heerenveen.
Lees meer over
Heerenveense Courant

In die periode kunnen bezoekers er terecht in een ‘vierkamerappartement’ van het landelijke projectplatform Brandveilig Leven, waarin diverse brandgevaarlijke situaties worden nagebootst waarbij het net goed afloopt. Het is aan de bezoeker deze situaties te herkennen, waarbij ook een spelelement is aangebracht.

Daarnaast kan in gesprek worden gegaan met aanwezige brandweermensen over hoe de brandveiligheid thuis is.

De brandweer is aanwezig op de woensdag 10.00 tot 12.00 uur, op donderdag van 12.00 tot 17.00 uur, op vrijdag 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.