Parkhotel Tjaarda Oranjewoud toneel opening culinair seizoen van Fryslân Culinair

Burgemeester Tjeerd van der Zwan van de gemeente Heerenveen was te gast bij Fryslân Culinair in Parkhotel Tjaarda in Oranjewoud en hield een korte toespraak.

Burgemeester Tjeerd van der Zwan van de gemeente Heerenveen was te gast bij Fryslân Culinair in Parkhotel Tjaarda in Oranjewoud en hield een korte toespraak. FOTO MAX VAN GELDER

Fryslân Culinair, een samenwerkingsverband van restaurants uit Friesland, heeft zaterdag haar culinaire seizoen geopend. Burgemeester Tjeerd van der Zwan van de gemeente Heerenveen hield een korte toespraak bij de opening, die plaatsvond in Parkhotel Tjaarda in Oranjewoud.
Lees meer over
Heerenveense Courant

Met het Fryslân Culinair label zegt het samenwerkingsverband Friese producten nadrukkelijk onder de aandacht te willen brengen, waar op diverse manieren ook promotie voor wordt gemaakt.

,,Via een muurschild en oorkonde in winkels worden klanten geattendeerd op een aantal specialiteiten die verkocht worden met een Fryslân Culinair label. De producten worden de aangesloten restaurants gebruikt of verwerkt.”