Greet Pels en kringloopwinkel De Ynbring uit Aldeboarn winnen gezamenlijke vrijwilligersprijs gemeente Heerenveen, welzijnsorganisatie Caleidoscoop en de Heerenveense Courant. Geesje Tijmstra ontvangt aanmoedigingsprijs | fotoserie

De prijs bij de groepen ging naar kringloopwinkel De Ynbring uit Aldeboarn, waar Jannie Jager coördinator is. Links wethouder Sybrig Sijtsma.

De prijs bij de groepen ging naar kringloopwinkel De Ynbring uit Aldeboarn, waar Jannie Jager coördinator is. Links wethouder Sybrig Sijtsma. FOTO MAX VAN GELDER

De jaarlijkse gezamenlijke vrijwilligersprijs van de gemeente Heerenveen, welzijnsorganisatie Caleidoscoop en de Heerenveense Courant is dinsdag uitgereikt door wethouder Sybrig Sijtsma van de gemeente Heerenveen en Harald de Kluizenaar, directeur van Caleidoscoop.
Lees meer over
Heerenveense Courant

Winnaar individueel ditmaal werd Greet Pels. De prijs bij de groepen ging naar kringloopwinkel De Ynbring uit Aldeboarn, waar Jannie Jager coördinator is. Terwijl Geesje Tijmstra winnaar werd van de aanmoedigingsprijs. De prijzen bestonden uit een waardecheque van 100 euro voor de individuele winnaars en een cheque van 500 euro voor de winnende groep. Terwijl de aanmoedigingsprijs bestond uit een Bol.com cheque van 100 euro. De cheques zijn beschikbaar gesteld door de gemeente. Ook kregen de winnaars een bos bloemen.

Koffieochtend