Open dag bij woonzorgcentrum Saxenoord

Woonzorgcentrum Saxenoord in Franeker.

Woonzorgcentrum Saxenoord in Franeker.

Woonzorgcentrum Saxenoord opent op 25 maart de deuren voor iedereen die geïnteresseerd is om eens binnen te kijken. Of je nu omwonende bent, benieuwd bent hoe het is om in de toekomst bij Saxenoord te wonen óf te werken: iedereen is welkom op de open dag, die tussen 11 en 16 uur wordt gehouden.
Lees meer over
Franeker Courant

De dag wordt ingevuld met allerlei activiteiten. Zo geven zorgmedewerkers rondleidingen. Voor degenen die willen weten wat voor zorg Saxenoord levert en met wat voor hulpmiddelen de locatie werkt, zijn speciale beleefkamers ingericht. Hierin worden demonstraties gegeven, onder andere met behulp van een virtual reality-bril. Ook kunnen bezoekers ervaren hoe het is om te fietsen op de duo- of rolstoelfiets. Om 11.30 uur treedt bewonerskoor ‘het schorre keeltje’ op.

Ook zijn er medewerkers aanwezig die meer kunnen vertellen over werken bij Saxenoord en bij zorggroep Patyna; er worden nieuwe collega’s gezocht. Tussen 14.00 en 16.00 uur kun je daarom speeddaten met medewerkers en praktijkopleiders. Zo kun je een indruk krijgen of Saxenoord wellicht jouw toekomstige werk- of stageplek kan worden.

Parkeren kan bij de scholen aan de IJsbaansweg en Hertog van Saxenlaan of bij sporthal de Trije.