Bigband the Academy en Danny Panadero bundelen krachten

Handjes de lucht in met Danny Panadero en The Academy.

Handjes de lucht in met Danny Panadero en The Academy.

Op woensdag 29 maart geven de Franeker bigband ‘The Academy’ en zanger/entertainer Danny Panadero een try-out concert in de zaal van Partycentrum Bloemketerp.
Lees meer over
Franeker Courant

Het concert is een voorproefje op hun gezamenlijke optreden op het meerdaagse festival Paaspop in het Brabantse Schijndel. Het is de eerste keer dat de band op zo’n groot festival speelt. Paaspop biedt elk jaar een breed scala aan muziekstijlen en heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest veelzijdige muziekfestivals van Nederland. De headliners van dit jaar zijn o.a. Armin van Buuren, DI-RECT en Goldband maar ook het Fryske trio de Suskes treedt er op.

The Academy vierde vorig jaar haar twintigjarig jubileum en in maart van dat jaar vond de eerste muzikale samenwerking tussen Panadero en The Academy plaats. In een goedgevulde sporthal de Trije zorgden zij samen met het toen eveneens jubilerende Advendo voor een spetterende muziekshow. Dit jaar sloegen ze nogmaals de ‘handjes’ ineen om een nieuwe show te maken voor het naderende festivalseizoen.

Danny Panadero is al jaren een graag geziene gast op Paaspop en daarom zijn er in navolging van de jubileumshow speciaal voor dit optreden bijzondere bigband-uitvoeringen gemaakt van Danny’s hits ‘Danny’s autopaleis’ en ‘Fuk joe’. Ook andere klassiekers en meezingers zijn in een swingend jasje gestoken. Dat wordt dus handjes in de lucht, maar vooral voetjes van de vloer.

Het optreden in Bloemketerp begint om 20.15 uur en kaarten zijn te reserveren via info@theacademy-franeker.nl. Aan de deur zijn kaarten te koop voor 10 euro (alleen contant).