Samen met

Vrijwilligersevenement in Iduna Drachten: top!

Gezelligheid tijdens het vrijwilligersfeest. Eigen foto

Donderdag was de dag van de vrijwilliger. Deze dag is in het leven geroepen om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Het werd een puik feest in Poppodium Iduna in Drachten.
Lees meer over
Drachtster Courant

Zonder vrijwilligers zouden veel verenigingen en maatschappelijke organisaties niet kunnen bestaan. Om alle vrijwilligers in de gemeente Smallingerland te bedanken voor hun inzet was het vrijwilligersevenement georganiseerd.

Bloem

Gastheer was Johan Schoterman. Hij zorgde voor een gezellige sfeer en de nodige activiteiten waarbij vrijwilligers tickets voor een feest bij het Poppodium Iduna konden winnen. Dit onder het genot van een hapje en drankje. Dit jaar was er voor gekozen om niet één specifieke vrijwilliger een award te geven, maar om alle aanwezige vrijwilligers een bloem mee te geven naar huis om hen op deze manier te bedanken voor hun inzet.

De geslaagde avond trok 120 bezoekers. Wie (meer) vrijwilligerswerk wil doen, kan contact opnemen met M.O.S. Vrijwilligerscentrale (maandag t/m donderdag tussen 9 en 13 uur te bereiken op 0512 511 859 of zie www.mosvrijwilligerscentrale.nl).

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Drachtster Courant

Nieuws

menu