Festiviteiten bij 50-jarige VV Rottevalle

Een elftal van VV Rottevalle in 1978.

Een elftal van VV Rottevalle in 1978. Foto: VV Rottevalle

Het is dinsdag 23 mei vijftig jaar geleden dat voetbalvereniging Rottevalle het levenslicht zag. Het heuglijk feit wil de club niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Lees meer over
Drachtster Courant
De Feanster

Er is een uitgebreid programma van activiteiten. Dinsdagavond 23 mei wordt afgetrapt met een officiële receptie voor genodigden en een dag later zijn er ‘clinics’ voor de jeugd. En ’s avonds is er een stratenvoetbaltoernooi. Donderdag 25 mei volgt een regiowedstrijd van het eerste elftal van VV Rottevalle tegen een team van spelers uit de regio.

Pubquiz

Vrijdagavond 26 mei is er een pubquiz en zaterdag 27 mei is er ‘s middags een programma voor de jeugd. Aan het einde van de middag is er een reünie en een borreluurtje gevolgd door een maaltijd. ‘s Avonds wordt het feest afgesloten met muziek van DJ Fireking.

Tijdens de feestweek wordt ook stilgestaan bij de historie van de vereniging door een videopresentatie en fototentoonstelling. En tenslotte verschijnt er een speciale glossy over de historie van de club en het jubileumprogramma. Meer informatie vvrottevalle.nl/ of facebook.com/vvrottevalle1.