Fan Boer nei Minsken-merk in Earnewâld: producten en pret

Groenten ontbreken uiteraard niet...

Groenten ontbreken uiteraard niet... Foto: Wikipedia/GerardM

Earnewâld staat zondagmiddag 4 juni in het teken van de Fan Boer nei Minsken-merk. Een kleinschalige markt met streekproducten van de boeren- en ondernemers uit de regio.
Lees meer over
Drachtster Courant

Op de boerenmarkt - gehouden in het kader van ‘Eltse snein wat by d’ein!’ zijn streekproducten te vinden als zuivel, geitenkaas en fruit maar ook desembrood, honing, schapenvachten, viltwerk en zelf gemaakte natuur- en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Rechtstreeks

De Fan Boer nei Minsken merk is een markt voor iedereen. Dit concept is ontstaan met het idee om de markt met lokale producten weer terug te brengen in de mienskip. Steeds meer boeren en ondernemers verkopen hun producten weer rechtstreeks aan de consument. Op de Fan Boer nei Minsken merk komen deze boeren en ondernemers bij elkaar, zodat het gemakkelijker wordt om een divers aantal producten rechtstreeks bij boeren en ondernemers af te nemen.

De Fan Boer nei Minsken Merk is ook een ontmoetingspunt waar vertier is, zoals van duo Protte Wille. De markt is op het pleintje tegenover COOP Supermarkt, van 12-16 uur. Meer informatie op www.earnewald.nl/agenda