Wiebina Top van het ’t Strunerke in Augustinusga organiseert gratis nieuwjaarsborrel: iedereen verdient een onbezorgde avond

Wiebina Top: hoop dat er veel mensen komen Eigen foto

Het wordt een gezellige avond met een borrelplank en een wijntje: op 6 januari organiseert Wiebina Top van picknickplaats It Strunerke in Augustinusga een gratis nieuwjaarsborrel voor ‘alle mensen die het nodig hebben.’
Lees meer over
De Feanster

Ze wil mensen een onbezorgd avondje genieten bezorgen om samen het nieuwe jaar 2023 in te luiden. ,,Niet iedereen kan de feestdagen uitgebreid of samen vieren, zoals ons in de tv-reclames wordt voorgeschoteld. Voor al die mensen wil ik graag een gezellig avond organiseren. Schroom niet en geef je op voor 1 januari. Dit kan door me persoonlijk te benaderen via 06-22857461 of via info@strunerke.nl”

Hulp

Ze heeft de hulp ingeroepen van vrienden, familie en anderen via Facebook. ,,Ik krijg heel veel hulp aangeboden. Iedereen die te veel heeft ingekocht voor de decembermaand en blijft zitten met (verpakte) lekkernijen, wijn of drinken mag dat bij mij brengen op de Bregeloane 1. Ook financiële bijdrages zijn van harte welkom.”

Aan hulp geen gebrek, aldus Wiebina. ,,Nu hoop ik dat veel mensen zich gaan opgeven. Ik heb verschillende organisaties aangeschreven om mensen te activeren. We willen zoveel mogelijk reuring aan de gratis nieuwjaarsborrel geven en hopen op veel opgaves. Ik ben er in ieder geval klaar voor. We hopen zoveel mogelijk mensen die hier anders geen mogelijkheid toe hebben, te verwelkomen in De Eettuin bij De Kruidhof in Buitenpost (inloop vanaf half 8) op de nieuwjaarsborrel. ”

Nieuws

menu