Samen met

Soep voor iedereen en kerstliederen, in het Patershuis in Bolsward aanstaande zaterdag

Zangeressen in het Patershuis in Bolsward vorig jaar. Ook dit jaar wordt er weer volop gezongen. Eigen foto

Van gratis soep voor iedereen en dito kerstliederen kan aanstaande zaterdag 17 december worden genoten in het Patershuis in Bolsward. Het wordt georganiseerd in het kader van het Bolswarder Duwtje.
Lees meer over
Bolswards Nieuwsblad

Tijdens Soep op Zaterdag hebben bezoekers de mogelijkheid om samen te eten en te genieten van culturele optredens. Aanstaande zaterdag is het Bolswarder Duwtje te gast in het Patershuis, speciaal in de kerstsfeer.

Gezellig en leuk idee vanuit de bibliotheek van Bolsward

Het Bolswarder Duwtje is een initiatief vanuit Bibliotheek Bolsward en zorgt ervoor dat mensen die een duwtje kunnen gebruiken in contact komen met mensen die wel een duwtje willen geven. Door elkaar te ontmoeten in een gezellige setting, ontstaan er gesprekken en kunnen mensen elkaar iets beter leren kennen en wellicht verder helpen.

Het muzikale programma met bekende kerstsongs zoals White Christmas en Jingle Bells wordt gebracht door Kleintje Intermezzo, een afvaardiging van vocaal ensemble Intermezzo. Deze dames hebben in het afgelopen jaar een succesvol muziektheaterprogramma op de planken gezet.

Vooraf reserveren vanwege het beperkte aantal plaatsen

Tijdens de Soep op Zaterdag gaat Kleintje Intermezzo het publiek meenemen in de kerstsfeer. Het aantal plaatsen is beperkt in het huiskamertheater van het Patershuis, daarom moet je vooraf reserveren via www.bolswarderduwtje.nl Er zijn geen kosten aan verbonden.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Bolswards Nieuwsblad

Nieuws

menu