Winst op Groningen, rol van nieuweling Ben Rienstra bij Cambuur en wie wordt de nieuwe spits? | podcast 't Hertenkamp

Podcast 't Hertenkamp.

Podcast 't Hertenkamp.

Voor het eerst in maanden een overwinning, meteen een nieuwe speler in de persoon van Ben Rienstra en de mogelijkheid om na FC Groningen ook Fortuna Sittard als concurrent te verslaan. Het zijn bijzondere dagen voor Cambuur, dat bovendien nog jaagt op een extra spits.

Journalist Gerard Bos en oud-Cambuurspeler René van der Weij bespreken dit en nog veel meer in podcast Hertenkamp van de Leeuwarder Courant. Zo is er nieuws over een mogelijk vertrek van Felix Mambimbi, is er duiding en discussie over de rollen van Foeke Booy en diens opvolger Etiënne Reijnen en daarnaast blikken we uiteraard terug en vooruit op de duels van de Leeuwarders deze week.

Waarom is de nieuwe spits er nog niet en wanneer komt die? Wie o wie moet het worden en in welke hoedanigheid? Deze en nog vele andere vragen komen ook nog onder meer voorbij in de Vragenrubriek. En: er is een nieuwe koploper in de Glazen Bol Competitie.

Stemmen op podcast Hertenkamp kan overigens nog steeds in de verkiezing Voetbal Podcast Awards op Twitter. (kies bij Beste Fan podcast Eredivisie voor Hertenkamp ).

Luisteren dus naar podcast Hertenkamp, elke week via de website van de Leeuwarder Courant en ook te vinden op de bekende podcastplatformen zoals en . Deel, like en abonneer!