Wie de beste nieuweling is bij Cambuur en waarom zege op Go Ahead Eagles meer betekent dan alleen drie punten | Podcast 't Hertenkamp

Illustratie LC

Illustratie LC

Eindelijk weer winst voor Cambuur op eigen veld, met name de nieuwelingen blonken uit in de zege op Go Ahead Eagles. Maar wie was nou eigenlijk de beste van het stel? En waarom? Journalist Gerard Bos en oud-speler René van der Weij brengen duiding en discussie en leggen bovendien uit wat het neveneffect is van deze zege op de komende weken.

Door te winnen van Eagles kreeg Cambuur zondagavond aansluiting met concurrenten als FC Groningen, FC Emmen en Excelsior. Die laatste twee zijn binnenkort nog tegenstanders in rechtstreekse duels. Juist de zaken die in de 4-1 zege op Eagles zo goed gingen bij Cambuur, bieden hoop voor die cruciale confrontaties. Eerst wachter echter nog een treffen met PSV: hoe klein of groot is de kans op een stunt?

Naast de terug- en vooruitblik bespreken we ook de actualiteit, is er de Vragenrubriek en neemt de spanning in de Glazen Bol Competitie toe.

Luisteren dus naar podcast Hertenkamp, elke donderdag via de website van de Leeuwarder Courant en ook te vinden op de bekende podcastplatformen zoals en . Deel, like en abonneer!