West Ham-coach Moyes langer thuis met Covid-19

West Ham-coach Moyes langer thuis met Covid-19 ANP

David Moyes zal ook de komende twee duels van West Ham United op afstand moeten volgen. De coach zit sinds dinsdag thuis na een positieve coronatest, net als zijn spelers Issa Diop en Josh Cullen. Volgens The Times heeft Moyes donderdag opnieuw positief getest op Covid-19.

De Londense club had gehoopt dat er bij de vorige test sprake was geweest van een vals positief resultaat zodat de coach kon terugkeren op de bank. Dat bleek niet het geval waardoor Moyes ook het competitieduel met Wolverhampton Wanderers en het duel uit de League Cup met Everton, zijn oude club, mist.

Moyes en beide spelers waren dinsdag voor het League Cup-duel met Hull City getest en konden nadat het resultaat bekend was meteen naar huis. Of de spelers een nieuwe test hebben ondergaan wist The Times niet. Moyes kan op 4 oktober terugkeren voor het competitieduel met Leicester City, mits hij aan het einde van zijn quarantaine negatief test. De komende duels wordt hij opnieuw vervangen door Alan Irvine. Moyes kondigde al aan per videoverbinding met zijn spelers in contact te willen blijven.

Nieuws

menu