'We zitten in ons beste seizoen ooit, maar houden er geen cent aan over'. Waarom directeur Gerald van den Belt zich grote zorgen maakt over Cambuur

Failliet zal de club niet één-twee-drie gaan, maar dat de stadions langer leeg blijven, baart Cambuur-directeur Gerald van den Belt wel zorgen.

Sfeerbeeld van een duel tussen Anthony Musaba van SC Heerenveen en Alex Bangura van SC Cambuur voor een spandoek op de tribune aan het adres van de zieke SC Cambuur-coach Henk de Jong tijdens de Friese derby in Leeuwarden.

Sfeerbeeld van een duel tussen Anthony Musaba van SC Heerenveen en Alex Bangura van SC Cambuur voor een spandoek op de tribune aan het adres van de zieke SC Cambuur-coach Henk de Jong tijdens de Friese derby in Leeuwarden. FOTO ANP/VINCENT JANNINK

De financieel directeur van SC Cambuur ziet bij elke thuiswedstrijd in een leeg stadion een nieuw gat in de begroting vallen. ,,Over het hele seizoen hebben we de omzet uit losse verkoop, horeca en losse sponsoring begroot op 2 miljoen euro’’, zegt Van den Belt.

Nieuws

menu