Weer blijft spelbreker tijdens Roland Garros

Weer blijft spelbreker tijdens Roland Garros ANP

Het weer in Parijs is op dit moment niet echt om over naar huis te schrijven. Het tennistoernooi van Roland Garros is als gevolg daarvan al meerdere keren stilgelegd. Ook donderdag lijken de tennissers volgens Weeronline weinig aan spelen toe te komen.

Momenteel regent het in Parijs. Later in de ochtend en in de middag blijven buien mogelijk, maar er zijn ook droge perioden. Het wordt circa 18 graden bij een matige (zuid)westenwind. Spelen op de buitenbanen zou dus wel af en toe kunnen.

Vrijdag wordt een kletsnatte dag waardoor in de buitenlucht tennissen waarschijnlijk vrijwel onmogelijk zal zijn. Ook zaterdag is het zeer nat, maar valt de neerslag wel in buien en is het tussendoor droog. De maxima liggen op slechts 14 graden.

Het weer blijft ook in de dagen daarna behoorlijk wisselvallig met dagelijks buien. Waarschijnlijk zal er na maandag wel vaker en langer (door)gespeeld kunnen worden. In de tweede helft van de week wordt het mogelijk stabiel en overwegend droog weer met een graad of 17.

Nieuws

menu