Wat te doen met 2 miljoen, hoe Cambuur geld kan zien voor Kallon en komst Joosten einde voor Kiss? | Podcast 't Hertenkamp

FOTO LC

De eredivisie wordt hervat, maar het is ook januari en dus veel transferpraat in deze eerste aflevering. Gaat SC Cambuur bijvoorbeeld deze transferperiode Alex Bangura verkopen? No way, zo zeggen bronnen binnen de club. Zelfs niet voor 2 miljoen. Maar is dat echt zo of is dat bluf? En is dat verstandig? Oud-speler René van der Weij en verslaggever Gerard Bos (Leeuwarder Courant) bespreken het in aflevering 12 van ‘t Hertenkamp. Maar er is meer!

Wat voegen nieuwelingen Sekou Sylla en Patrick Joosten eigenlijk toe aan Cambuur? En hoe komt het met Tamas Kiss: zijn rol zal vermoedelijk snel uitgespeeld zijn in Leeuwarden. Helemaal als Joosten zondag de voorkeur krijgt tegen Sparta als vervanger van de nu afwezige en na dit seizoen transfervrije Kallon.

Hoe Cambuur aan die laatste overigens desondanks wat geld kan verdienen, is de vraag. De één gelooft er meer in dan de ander, zo blijkt in deze aflevering. Geloof in winst op Sparta is er sowieso: René legt uit wat voor Cambuur zondag de kansen en valkuilen zijn.

Je hoort het in aflevering 12 van ‘t Hertenkamp, de Cambuurpodcast van de Leeuwarder Courant. Je vindt ons ook op Spotify en in Apple Podcasts!

Nieuws

menu