Wat oud-spelers voorspellen over Cambuur-Heerenveen, anekdotes over derby en club krijgt financiële klap | podcast 't Hertenkamp

Podcast 't Hertenkamp.

Het is voor SC Cambuur de week van de Friese derby en dus is het tijd voor fraaie herinneringen, schitterende anekdotes en antwoord op de vraag of Cambuur van Heerenveen kan én gaat winnen.

Te gast zijn oud-spelers Erik Bakker en Wout Droste, evenals financieel en technisch directeur Gerald van den Belt. Want een derby zonder publiek, hoe groot is de impact daarvan op een club? En wat weten Bakker en Droste nog van hun derby’s en vinden zij Cambuur echt zoveel beter dan de rivaal? Het levert interessante bespiegelingen op.

Analist, trainer en oud-speler René van der Weij bespreekt zoals elke week met LC-verslaggever Gerard Bos de kansen en valkuilen voor Cambuur. De Leeuwarders zijn de favoriet. Of toch niet? Ook heeft René nog enkele mooie anekdotes uit zijn voetbaltijd. Uiteraard is er nog de Vragenrubriek en daarin onder andere aandacht voor de positie van trainer Henk de Jong en de staf van Cambuur.

Dit en meer in de tiende aflevering van ‘t Hertenkamp, de Cambuurpodcast van de Leeuwarder Courant. Beluister de podcast ook op Spotify of Apple Podcasts !

Nieuws

menu