Waarom Stevens of Bos keept in derby Cambuur tegen Heerenveen, bij wie ligt de druk en 6 oud-spelers over hun verwachting en derbygevoel | podcast Hertenkamp

Podcast Hertenkamp.

In deze aflevering alles over de derby van Cambuur in en tegen Heerenveen. Trainer Dennis Haar komt aan het woord en te gast in de uitzending van Gerard Bos en René van der Weij zijn ook oud-spelers Dennis van der Ree, Danny Guijt, Erik Bakker, Jordy van Deelen, Mart Dijkstra en Paul Beekmans. Hoe denken zij over de Friese derby en over de kansen van Cambuur tegen ‘DKV’, zoals een van hen zegt? De meningen blijken verdeeld.

Over oud-spelers gesproken: René geeft vanuit die hoedanigheid zijn kijk op een belangrijk duel als dit. Over hoe het leeft in Leeuwarden en wat een laatste training met veel publiek bijvoorbeeld kan doen voor het gevoel. Maar hoe mooi het affiche en de prestigestrijd ook is: uiteindelijk gaat het om drie punten. Daarom een uitgebreide vooruitblik op de kansen en valkuilen van Cambuur tegen een heel ander Heerenveen dan eerder dit seizoen.

We gaan ook in op de keeperskwestie in Leeuwarden. Is Sonny Stevens fit genoeg om te keepen en zo ja, dan staat hij dan ‘gewoon’ weer onder de lat? Of...toch niet? En in hoeverre is er sprake van enige onrust als het gaat om de maar voortsudderende contractperikelen bij Cambuur? Ook daar gaan Gerard en René dieper op in.

Dit alles, plus ook een nieuwe Vragenrubriek, en nog véél meer: je hoort het in aflevering 26 van Cambuurpodcast Hertenkamp van de Leeuwarder Courant! Luister, deel en like - je vindt ons ook op Spotify en Apple Podcasts .

Nieuws

menu