Waarom Cambuur nog achtste wordt, wat is er waar over toekomst Jacobs en welke spelers stel je op tegen RKC? | podcast Hertenkamp

Podcast 't Hertenkamp.

Een knotsgekke slotfase van het seizoen is aanstaande: Cambuur moet nog tegen ploegen onderin en kan zelfs zomaar nog achtste worden. De 3-3 in de Friese derby, de uitslagen; het biedt ineens weer hoop en kansen op play-offs. Gaat het lukken en zo ja, hoe? Oud-speler René van der Weij en verslaggever Gerard Bos (Leeuwarder Courant) discussiëren erover en duiden de scenario’s.

Daarnaast gaat het in deze aflevering over de toekomst van spelers, zoals een gerucht over bijvoorbeeld Jamie Jacobs - waar of niet waar? Maar ook Mees Hoedemakers komt ter sprake. Daarnaast is er uiteraard een korte terugblik op de derby tegen Heerenveen én is er een uitgebreide vooruitblik op het duel met RKC. Waar liggen de kansen en valkuilen? Wie gaat uitblinken en... welke spelers stel je op? Breij of Joosten? En Sambissa of Sylla?

Dat en ook weer interessante vragen van luisteraars; het komt allemaal aan de orde in aflevering 27 van Cambuurpodcast Hertenkamp. Volg, luister, like en abonneer: je vindt de podcast op Spotify , Apple Podcasts en hieronder.

Nieuws

menu