Waarom Cambuur juist in derby tegen Heerenveen goede kansen heeft en zo kun je ingrijpen in niet goed lopende aanval | Podcast 't Hertenkamp

't Hertenkamp.

Journalist Gerard Bos en oud-speler René van der Weij bespreken namens de Leeuwarder Courant wekelijks de actualiteiten en achtergronden bij SC Cambuur. Met discussie, duiding en analyse. Deze week: er moet wat gebeuren voorin, dus wie gaan eruit en wie laat je staan? En er is de derby tegen SC Heerenveen: we leggen uit waarom die op een misschien wel ideaal moment komt voor de Leeuwarders.

Ook is er de terugblik op het verlies tegen NEC. Wat is er toch aan de hand voorin bij Cambuur? Of ligt het probleem juist op een of meerdere andere vlakken? De meningen zijn verdeeld. Hoe groot zijn de zorgen nu? Uiteraard komt ook kort het duel met Feyenoord nog ter sprake.

Of het tijd wordt voor een ander systeem, vragen veel luisteraars zich bovendien af. We bespreken dat en meer in onze Vragenrubriek in podcast Hertenkamp. Luisteren dus, via de website van de Leeuwarder Courant of de bekende podcastplatformen zoals Spotify en Apple Podcast .

Deel, like en abonneer!

Nieuws

Meest gelezen

menu