Waarom Bangura nog niet is verkocht en hoe Cambuur hengelt naar Noppert en ander 'vers bloed' | Podcast Hertenkamp

Podcast 't Hertenkamp.

De ene na de andere linksback wordt inmiddels verkocht door eredivisieclubs als FC Groningen en PEC Zwolle, maar Cambuur heeft met Alex Bangura ook een potentiële topverdediger op die plek. Is de linksback van de Leeuwarders nog wel zo in trek als eerder dit seizoen? Of moet Cambuur zich zorgen maken over zijn transferwaarde? En zorgen, moeten die er ook over degradatienood zijn nu bijvoorbeeld Sparta maar punten blijft bijschrijven?

Het komt allemaal ter sprake in aflevering 25 van Cambuurpodcast Hertenkamp. Verslaggever Gerard Bos (Leeuwarder Courant) en oud-speler, trainer en analist René van der Weij praten je daarin ook bij over de thuiswedstrijd van Cambuur tegen PSV.

Daarnaast kijken ze alvast wat verder vooruit. Los van de resultaten is vers bloed in de selectie namelijk gewenst. Maar wie of wat? Er werd door Cambuur al gesproken met doelman Andries Noppert van Go Ahead Eagles. Gaat Sonny Stevens dus nu weg of toch niet? En zo ja, waarheen?

Dit en nog veel meer komt voorbij in de aflevering van deze week. Natuurlijk zijn er ook weer vragen van luisteraars en ook die behandelen we in het Hertenkamp, jouw Cambuurpodcast van de Leeuwarder Courant. Beluister en volg ons ook via Spotify of Apple , zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe afleveringen.

Nieuws

menu