Vooruitblik op seizoen Cambuur: over plussen en minnen, hoop en verwachtingen | podcast Hertenkamp

Podcast Hertenkamp.

Podcast Hertenkamp.

De competitie begint en daarmee ook weer het Hertenkamp, de Cambuurpodcast van de Leeuwarder Courant. Seizoen 2 start met een uitgebreide ‘vooruitblikshow’. Het vaste duo Gerard Bos (Cambuurwatcher) en René van der Weij (analyticus en oud-Cambuurspeler) kijkt een uur lang vooruit en laat werkelijk niets onbesproken.

Discussie en inzichten, nieuws en bespiegelingen; het zit in deze bomvolle aflevering. Want waarom maakt de één zich zorgen en de ander niet? Hoe staat Cambuur ervoor na de oefencampagne? Wat zeggen de resultaten en het spel? Moet er niet véél meer gebeuren intern in de jacht op nieuwe spelers? En wat vinden we eigenlijk van de versterkingen tot nu toe?

Zoveel vragen, zoveel antwoorden. Het komt allemaal aan bod. Daarnaast zal er aan de opzet van de podcast inhoudelijk wat veranderen, ook dat komt voorbij. En er is de seizoensvoorspelling: van eindklassering tot puntentotaal, de belangrijkste speler, de topscorer én de verrassing.

De afleveringen van podcast Hertenkamp zijn elke donderdag te vinden op de website van de Leeuwarder Courant en ook te beluisteren op de bekende podcastplatformen zoals Spotify en Apple Podcast . Deel, like en abonneer!