Voors en tegens van Ultee, Grim en anderen als opvolger Henk de Jong bij Cambuur en hoe los je de aanvallende onmacht op? | Podcast 't Hertenkamp

't Hertenkamp.

Journalist Gerard Bos en oud-speler René van der Weij bespreken namens de Leeuwarder Courant wekelijks de actualiteiten en achtergronden bij SC Cambuur. Met discussie, duiding en analyse. Deze week: Sjors Ultee, Fred Grim, ex-Heerenveentrainer Johnny Jansen of toch een ander - wie is een goede opvolger van Henk de Jong? De meningen zijn verdeeld.

Verder duiken we in de achtergronden van de zoektocht naar de nieuwe coach en hoe de rollen daarin binnen Cambuur zijn verdeeld. Dit vanwege de vele vragen over de toekomst van technisch manager Foeke Booy. En wat doet het vertrek van een gewaardeerde coach eigenlijk met spelers?

Ook is er de terugblik op het verlies tegen FC Twente. Scheidsrechter Kamphuis verdient kritiek, net als de KNVB. Toch moet Cambuur vooral ook zichzelf achter de oren krabben: voorin speelt de ploeg nauwelijks iets klaar dit seizoen en dus bespreken we wat er nodig is om het tij te keren. Andere poppetjes of misschien wel een ander systeem?

Naast al deze zaken gaat het over de Man of the Match, gekozen door de luisteraars. Ditmaal was er een gelijkspel. Tussen welke spelers dat was én wie de beslissende stem van ons krijgt, hoor je in podcast Hertenkamp. Elke donderdag online via de website van de Leeuwarder Courant en ook te vinden op de bekende podcastplatformen zoals Spotify en Apple Podcast .

Nieuws

menu