Veltman: in Premier League wordt het tegen 9 man zelfs geen 13-0

Veltman: in Premier League wordt het tegen 9 man zelfs geen 13-0 ANP

Joël Veltman denkt niet dat een oorwassing zoals zaterdag in Venlo ooit in de Premier League zal plaatsvinden. Ajax versloeg VVV-Venlo met 13-0 en dat nieuws bereikte ook Brighton, waar de oud-Ajacied (28) sinds deze zomer onder contract staat.

"Dat zou hier nooit gebeuren", beweerde de verdediger van Brighton & Hove Albion op de clubwebsite. "Zelfs met tegen negen man zou het in de Premier League nooit 13-0 worden, daar is het niveau van de competitie veel te hoog voor. Het zegt een hoop over de eredivisie en de Premier League, waar het niveau vele malen hoger is."

Veltman genoot wel van de inmaakpartij in Limburg. "Ik heb nog contact met Davy Klaassen en Daley Blind en als een voormalig speler was het mooi om dat resultaat te zien."

Hoewel Veltman nog geen vaste waarde is in de Engelse kustplaats, heeft hij het goed naar zijn zin. "Ik heb veel aanbevelingen gekregen voor goede restaurants, dus we hebben ze geprobeerd", zegt hij. "En toen we hier kwamen, was het mooi weer, dus we brachten veel tijd door op het strand. Davy Pröpper gaat veel in de zee zwemmen, maar dat is mij te koud."

Nieuws

menu