Van der Water betuigt spijt en keert terug op training Heracles

Van der Water betuigt spijt en keert terug op training Heracles ANP

Silvester van der Water heeft woensdagochtend zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag van afgelopen weekend. De 23-jarige aanvaller van Heracles trainde ook weer mee met de selectie.

Van der Water was afgelopen weekend onderwerp van gesprek omdat hij zich zaterdag per WhatsApp bij trainer Frank Wormuth afmeldde voor de wedstrijd van zondag tegen Willem II. Van der Water wil graag overstappen naar de Amerikaanse club Orlando City.

"Vandaag hebben we opnieuw met elkaar om tafel gezeten. We hebben elkaar nog een keer op een goede manier de waarheid gezegd. Silvester heeft zijn eerdere handelen afgekeurd en spijt betuigd", vertelt technisch directeur Tim Gilissen.

"Na ons gesprek heeft hij ook de technische staf en de spelersgroep zijn excuses aangeboden. Die zijn door de groep aanvaard. Silvester kan het nu op het trainingsveld laten zien. De focus moet weer op het voetbal."

Heracles maakte maandag al bekend dat Van der Water de maximale boete heeft ontvangen. Zondag speelt Heracles thuis tegen PSV.

Nieuws

menu