Van de Beek weet het al: het regent veel in Manchester

Van de Beek weet het al: het regent veel in Manchester ANP

Middenvelder Donny van de Beek komt in zijn eerste weken bij Manchester United niets tekort. De oud-Ajacied verblijft momenteel met zijn vriendin in een fraaie woning, die door de Engelse topclub is geregeld. "Het is een prachtig huis, op een halfuur van het trainingscomplex", zegt de international in een NOS-interview.

"Ik word iedere dag opgehaald en gebracht door een chauffeur van de club. Mijn vriendin zit twee weken in quarantaine, dus voor haar is het wat lastiger. Maar gelukkig is het een mooi huis met een mooie tuin. Al heb je daar misschien niet al te veel aan, omdat het hier veel regent."

Familie en vrienden kunnen voorlopig nog niet op bezoek komen vanwege de quarantaine-maatregelen in Engeland. Niettemin voelt Van de Beek zich in Manchester al helemaal op zijn gemak. "Ik heb het fantastisch naar mijn zin, ik leef in een droom. Ik ben hier geweldig ontvangen door mijn teamgenoten. Het is een echte familieclub en iedereen doet zijn best om mij thuis te laten voelen. Ik ben erg gelukkig."

Nieuws

menu