VVV verslaat Emmen in doelpuntrijk spektakel

VVV verslaat Emmen in doelpuntrijk spektakel ANP

VVV-Venlo heeft in een spectaculaire wedstrijd met 5-3 gewonnen bij FC Emmen. Debutant Georgos Giakoumakis maakte met een zuivere hattrick een 2-0-achterstand ongedaan, waarna VVV met twee goals in de blessuretijd de wedstrijd besliste.

De 2200 toeschouwers in De Oude Meerdijk zagen een attractieve wedstrijd. Binnen 4 minuten was het al raak voor de thuisclub via Robbert de Vos. Met 3 minuten en 32 seconden op de klok was het de snelste treffer ooit in de eredivisie voor FC Emmen.

Na rust volgden de doelpunten zich razendsnel op. Marko Kolar verdubbelde de voorsprong van Emmen, waarna de nieuwe spits van VVV zich liet gelden. Met een zuivere hattrick (een intikker, een rake strafschop en een fraai wippertje over doelman Dennis Telgenkamp) draaide Giakoumakis de wedstrijd hoogstpersoonlijk om. Kort daarna trok de Deen Nikolai Laursen de stand weer gelijk met een subtiel hakje vlak voor de doellijn.

Maar dankzij twee treffers in blessuretijd wonnen de bezoekers alsnog. Een voorzet van Tobias Pachonik belandde via Emmen-verdediger Caner Cavlan in het doel en invaller Jafar Arias zorgde tegen zijn oude club voor het achtste en laatste doelpunt van de middag.

Nieuws

menu