VVV-Venlo organiseert vanwege corona 'Drive-thru Fandag'

VVV-Venlo organiseert vanwege corona 'Drive-thru Fandag' ANP

VVV-Venlo heeft een zogenoemde Drive-thru Fandag in het leven geroepen. Supporters van de Limburgse club kunnen vanuit hun auto toch nog genieten van een fandag.

"Er zijn veel negatieve zaken te zeggen over de coronaperiode. Eén ding wat echter wél positief is, is dat het de mens creatief maakt. Want als we als club zijnde géén reguliere fandag kunnen organiseren, dan verzinnen we toch gewoon wat anders? Op zaterdag 5 september kun jij dwars door De Koel scheuren met je eigen auto! Nee, niet over het nieuw ingezaaide natuurgrasveld. Wél over de rondweg door het stadion tijdens een training van VVV! Misschien belandt die crosspass van Tobias Pachonik wel in jouw auto", schrijft VVV-Venlo op de eigen website.

Naast het bewonderen van de training vanuit je eigen auto, zijn er enkele stops waar je een versnapering of een mooi aandenken ontvangt.

Na de training vinden op de parkeerplaats voor het stadion diverse activiteiten plaats en kunnen de supporters, met het in acht nemen van de coronavoorschriften, op de foto met hun favoriete speler. Dan wordt ook de gehele selectie én de staf gepresenteerd aan het aanwezige publiek.

Nieuws

menu