United-aanvoerder Maguire heeft Griekse cel verlaten

United-aanvoerder Maguire heeft Griekse cel verlaten ANP

Harry Maguire heeft de cel verlaten nadat hij was gearresteerd door de Griekse politie. De aanvoerder van Manchester United was donderdag op Mykonos verzeild geraakt in een kroegruzie.

Op lokale televisiebeelden is te zien dat Maguire een gerechtsgebouw op het naastgelegen eiland Syros verliet. Daarbij werd hij vergezeld door enkele juristen. De vader van Maguire zou volgens Griekse media naar Griekenland zijn gevlogen om zijn zoon bij te staan.

De zaak wordt behandeld op het eiland Syros, het administratieve centrum van de eilandengroep waaronder Mykonos valt. De plaatselijke aanklager zal naar verwachting een datum voor de hoorzitting vaststellen.

Goede staat

Advocaat Constantinos Darivas had eerder Griekse media laten weten dat de centrale verdediger de beschuldigingen had ontkend en in "goede staat" verkeerde.

Twee groepen maakten donderdagavond ruzie op het eiland Mykonos. Agenten kwamen tussenbeide waarop drie Engelsen de politiemensen verbaal en fysiek aanvielen. De drie, onder wie de 27-jarige Maguire, werden gearresteerd.

Maguire verloor eerder deze week met Manchester United in de halve finales van de Europa League van de uiteindelijke winnaar Sevilla.

Nieuws

menu