Transfergeruchten in de winterstop? Andries Noppert voetbalt met SC Heerenveen al bij de club van zijn dromen

Andries Noppert. Foto: ANP

Andries Noppert blikte woensdagmiddag in het Abe Lenstra-stadion terug op het WK met Oranje en vooruit. Vertrekt de doelman deze winterstop bij SC Heerenveen?

Logischerwijs heeft Noppert daar zelf ook nog geen antwoord op. Hij gaat binnenkort met de clubleiding van SC Heerenveen om tafel om zijn toekomst te bespreken. Ondertussen wordt zijn naam vaak in verband gebracht met andere clubs, maar concreet is die interesse vooralsnog niet.

,,Weet je: ik kan het heel ingewikkeld maken”, zei Noppert. ,,Maar ik voetbal nu bij de club van mijn dromen. SC Heerenveen is heel speciaal voor mij. Anderzijds is dit misschien wel het moment voor de club om geld aan mij te verdienen. We gaan het zien. Ik verwacht dat ik na de winterstop ook nog bij Heerenveen voetbal en dat is absoluut geen straf.”

Belangrijkste is nu dat hij goed blijft presteren met Heerenveen, vervolgde de 28-jarige doelman. ,,Als ik blijf leveren, dan is die interesse er over een halfjaar ook nog wel. Maar goed, dit is wel een bepaald moment (voor een transfer, red.). Daar heb je niet veel verstand voor nodig.”

Nieuws

menu