Trainer Tuchel ergert zich na bekerzege: niemand scoort vier keer

Trainer Tuchel ergert zich na bekerzege: niemand scoort vier keer ANP

Thomas Tuchel is klaar met de kritiek op Paris Saint-Germain. De Duitse trainer liet zich na de winst op Olympique Lyon in de finale van de Coupe de la Ligue even gaan. "Noem mij een ploeg die elke wedstrijd vier of vijf keer scoort. Dat kan helemaal niet", zei Tuchel tegen Franse journalisten. "Voor mij is het duidelijk: jullie vinden altijd iets negatiefs. Jullie zoeken altijd naar problemen. Wij hebben helemaal geen probleem bij PSG, we hebben deze beker gewonnen."

Paris Saint-Germain werd eerder uitgeroepen tot Franse kampioen. Vorige week won de club de Franse beker en tegen Lyon volgde de Franse League Cup. Na een stand van 0-0 na reguliere speeltijd en verlenging nam Paris Saint-Germain de strafschoppen beter. PSG is ook nog actief in de Champions League. Atalanta Bergamo is in de kwartfinales de tegenstander.

Franse media zijn over het spel van PSG niet echt te spreken. "PSG viert feest om de behaalde prijzem, maar het spel oogt stroperig", schrijft Le Parisien. L'Equipe vond de finale tegen Lyon niet best. "Het viel een groot deel van de tijd tegen, ook qua intensiteit."

Nieuws

menu