Trainer Pioli verlengt contract bij AC Milan

Trainer Pioli verlengt contract bij AC Milan ANP

Trainer Stefano Pioli heeft zijn contract bij de Italiaanse voetbalclub AC Milan met een jaar verlengd. Dat betekent dat de 56-jarige Italiaan ook volgend seizoen op de bank zit bij de 'Rossoneri'. Pioli heeft de Milanese ploeg nu ruim twee jaar onder zijn hoede.

AC Milan deelt na dertien wedstrijden de koppositie in de Serie A met Napoli. Beide clubs hebben 32 punten. Vorig seizoen eindigde de ploeg van Pioli als tweede, achter stadgenoot Internazionale. De rood-zwarte formatie uit Milaan wist zich zo voor het eerst sinds 2013 weer te plaatsen voor de Champions League. De ploeg van Pioli hield de kansen op overwintering in de Champions League deze week in leven door een overwinning bij Atlético Madrid (0-1).

"Ik ben heel blij dat we doorgaan op de weg die we ruim een jaar geleden zijn ingeslagen", aldus Pioli, in wiens ploeg de 40-jarige Zweedse spits Zlatan Ibrahimovic de blikvanger is. "Dit geeft ons resultaten op het veld en voor de toekomst. Ons doel is een ploeg te bouwen die ieder seizoen met de beste clubs kan meedoen."

Nieuws

Meest gelezen