Terugblik op Cambuurseizoen: bijzondere momenten, bijdragen van Mac-Intosch, Bosschaart, De Graaf en supporters, en hoe selectie eruit zal gaan zien | podcast 't Hertenkamp

Podcast Hertenkamp.

Het seizoen zit erop, SC Cambuur werd negende in de eredivisie. Tijd voor een uitgebreide terug- en vooruitblik. Dat doen we met verdediger Calvin Mac-Intosch, assistent-trainer Pascal Bosschaart en algemeen directeur Ard de Graaf. Ze delen hun hoogte- of dieptepunten. Dat deden ook de supporters van Cambuur en zo passeren diverse mooie momenten de revue.

Maar er is meer: het treurige nieuws over doelman Pieter Bos wordt geduid, ook Bosschaart komt daar even over aan het woord. Een persoonlijk drama voor de keeper en de zoveelste tegenslag op medisch gebied voor de Leeuwarders in het afgelopen jaar. Het zorgt voor een smet op het sportief goed geëindigde seizoen.

Naast teruggeblikt wordt ook vooruitgekeken. Verslaggever Gerard Bos (Leeuwarder Courant) en oud-Cambuurspeler René van der Weij bespreken in deze laatste aflevering van het seizoen wat er bij moet in de selectie en ook bijvoorbeeld wie. Dat gebeurt mede aan de hand van weer vele boeiende vragen van luisteraars.

Dit en meer hoor je in aflevering 29, de slotaflevering van het debuutjaar van ‘t Hertenkamp, de Cambuur-podcast van de Leeuwarder Courant. Luisteren kan ook via onder meer Spotify en Apple Podcasts . Deel, volg, like - dank voor de aandacht en de tijd en graag tot in het nieuwe seizoen!

Nieuws

menu